Átalakított honlapunkon elindítottunk egy kisebb közösségi oldalt a magyar Paramore-rajongók számára.

Regisztrálj az első magyar paramore-os közösségi oldalra!

Már 2013-ban elindítottunk egy fórumot számotokra, de a próbálkozásunk sajnos nem járt sikerrel. Tavalyi és idei kérdőíveinkben azonban többen is kértetek egy olyan felületet, ahol ti, rajongók ismerkedhettek és barátkozhattok egymással, így most a paramore.hu-t átalakítva létrehoztunk egy olyan honlapot, ahol egy regisztráció után mindenki saját, testre szabható profilt kap.

Az első magyar paramore-os közösségi oldalon nyitottak a felhasználók közti privát üzenetek és az úgynevezett nyilvános „mentionök” (mint a Twitteren) lehetőségei, ráadásul van egy oldalszintű hírfolyamunk, ahol nemcsak a barátaid aktivitását láthatod, hanem bárkiét! Frissítheted a státuszod, a profil- és borítóképed pár kattintással, s ha ezekkel megvagy, cikkeinkhez is hozzászólhatsz, ugyanis mindegyik egy saját topikot kap automatikusan a fórumon (ahol te is nyithatsz új témákat), hogy még könnyebb legyen kommentálni a bandával kapcsolatos történéseket.

Szeretnél tagja lenni a közösségnek? Kattints ide a regisztrációhoz!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?