Íme nemrég lezárt nyereményjátékunk nyertesei!

Paramore-kvíz: íme, a nyertesek!

Nemrég tettük közzé júliusi játékunk kvízmegfejtéseit, így a választ beküldők ellenőrizhették, melyik nyereményre volt esélyük a fent látható három közül. Több tucat e-mailt kaptunk, ám a legtöbben sajnos már az első forduló után elestek – annak ellenére is, hogy Facebook-oldalunkon folyamatosan posztoltuk a válaszokat, segítve ezzel mindenkit.

A második körbe mindössze öten jutottak be, akik közül ketten a harmadik kérdéssort is sikeresen teljesítették. A beérkező e-mailek közt csupán két olyat találtunk, akik már az első kanyar előtt elhasaltak.

(A félreértések elkerülése miatt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy három rajongót sorsoltunk díjanként, függetlenül a beérkezett korrekt válaszok számától. Ha kvízenként több helyes megfejtő volt, közülük véletlenszerűen választottuk ki a nyertest, ám a többiek ugyanúgy esélyesek voltak a „kevésbé értékesebb” tárgyakra, hiszen az azokhoz tartozó ívet is megfejtették.)

Na de a lényeg:

A karkötő nyertese

Bánfi Klaudia

A kitűzőcsomag nyertese

Boros Anna

Az album nyertese

Kovács Eszter

Egy hét áll a rendelkezésetekre, hogy jelentkezzetek a nyereményetekért az info@paramore.hu címen – ha nem kapunk választ, újra kisorsolásra kerülnek a többi jó megfejtést beküldő között.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?