Főoldal / Zenei hírek, premierek / Dalpremier / Dal- és klippremier: megjelent Hayley és a New Found Glory közös produkciója

Dal- és klippremier: megjelent Hayley és a New Found Glory közös produkciója

A vártnál fél nappal korábban mutatták be a több mint egy hónapja bejelentett produkciót, Hayley és a New Found Glory közös dalát, a Vicious Love-ot!

Hayley hangja a pop-punk számban szerintünk remekül passzol Jordanéhez – mint az korábban bebizonyosodott már egyébként –, és talán kicsit emlékeztet minket a 12 éves önmagára is (Mammoth City Messengers, tudjátok). Klipbeli szereplésére kitérve: ezúttal sem láthatunk közös jeleneteket, melyben a többiekkel van, így arra tippelnénk, hogy ismét külön vonult stúdióba – mint szintén tette az Airplanes és a Stay The Night során. Mindenesetre nagyon aranyosak a róla készült képkockák, és a Still Into You és az Ain’t It Fun után kellett már egy dal, amire önfeledten headbangelhetünk.

A vicces kisfilmet amúgy már a Writing The Future elején leforgatták – ítélve a narancs-lila hajából –, de máig vártak a megjelentetésével, hiszen pár óra múlva élőben is előadják az Alternative Press Music Awardson, amit ti is élőben nézhettek majd. De hogy miről is szól a Chad által írt dal? A Vicious Love szövegfordítását itt találjátok!

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Váratlan: Megjelentette a Caught In The Middle klipjét a Paramore

A semmiből debütált az együttes legújabb kisfilmje.