Főoldal / Rate Hayley's Outfits / Rate the Outfit #42

Rate the Outfit #42

Hosszú hónapok óta nem volt aktuális szavazás a rovatunkban, mivel azon a pár áprilisi-májusi koncerten kívül a srácok nemigen jelentek meg a nyilvánosság előtt, így kedvenc portálunk, a stealherstyle hayley-s részlege sem tudott frissülni. Nemrég viszont megjelent pár fotó az énekesnő Tumblr-oldalán, melyek a Writing The Future alatt készültek, és most az egyiken látott szerelését értékelhetitek alább.

Május 9-én Hayley ezt a kényelmesnek tűnő szettet vette fel a turné színfalai mögé. Kobakjára egy 20 dolláros (kb. 5 600 Ft) Zumiez-sapit húzott, melynek színe közel megegyező a vintage stílusú pulcsijával (ára ismeretlen). Nadrágja hasonló a TopShop 68 dolcsis (kb. 19 000 Ft) darabjához, cipője pedig a jól megszokott, agyonhasznált Converse (újonnan kb. 14 000 Ft).

Nektek mennyire jön be ez a cuki szerelés?

f2e43169fe362fe044aea4ca04c0e1db

[kkstarratings]

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Rate the Outfit #48

A Rate the Outfit 48. részében Hayley egyik Parahoy!-on viselt szerelését pontozhatjátok.