Taylor Swift x Paramore - Bad Business (Mashup)

I decided to give Taylor Swift's "Bad Blood" a Punk mashup by mixing it with Paramore's hit single "Misery Business". It makes it seem as if Taylor & Hayley are angry with each other! What do you think? #BadBlood #MiseryBusiness #Mashup #Remix #AintItFunDownload MP3 Link:https://drive.google.com/file/d/0BzUvG8ks9AljS3YtZTJaMWtoM1U/view?usp=sharing

Posted by RaheemdaplayaO4 on Saturday, June 6, 2015

Ilyen lenne Taylor Swift a Paramore tagjaként

A legnagyobb zenei hírportálok, köztük a Billboard és az Alternative Press is lehozták a fent meghallgatható mashupot Taylor Bad Bloodjából és a Paramore Mizbizéből. Sőt, az utóbbi még e-mailben is körbeküldte, nehogy valaki lemaradjon róla, így hát hallgassátok meg ti is, milyen lenne, ha Hayley egyik legnagyobb puszipajtása is bandatag lenne! És ha már itt vagytok, nézzétek meg újra Swift legújabb klipjét, amiben kedvencünk is szerepel.

Hayley amúgy azt hitte, hogy a háta mögött duettet szerveznek, ami kicsit vicces, hiszen neki is közre kéne működnie. Aztán elmondta, hogy csak barátilag kollaborálnak egymással, jelentsen ez bármit is.

Elolvastam a címsort & még én is azt hittem, hogy közös dalról van szó… De csak a barátságunk közös. Tök jó ez a mashup!

– tweetelte.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.

Vélemény, hozzászólás?