Képregénysorozatban és mozifilmben tűnhet fel Hayley?

Mint megjósoltuk, Taylor Swift valóban rekordokat döntöget új videoklipjével, melyben 17 A-listás sztárt vonultat fel. A Bad Blood zenei videóját egy nap alatt több mint húszmillióan töltötték le és egymillióan lájkolták, amivel a leggyorsabban terjedő és arányaiban legkedveltebb kisfilmmé vált az interneten.

Pletykák szerint az énekesnő annyira meg van elégedve a visszajelzésekkel, hogy egy teljes univerzumot építene a 4 perces klipre: képregénysorozat, egész estés mozifilm és játékfigurák is fontolóra kerültek.

Egyértelműen pozitív a videó fogadtatása, és mindenki még többet akar! Taylor tervezi, hogy a karaktereket egy képregénysorozatban is visszahozza. Sőt, szeretne egy Todd McFarlane-féle játéksorozatot is az összes szereplővel, illetve ha a szoros menetrendje megengedi, egy egész estés filmet is forgatna. Nem ez volt az utolsó alkalom, hogy láthattuk a karaktereket.

– árulta el egy, az énekesnőhöz közeli forrás az egyik bulvárlapnak.

És hogy Hayley honnan vette magának a Crimson Curse nevet?

Crimson Curse = Vörös Átok. 😀 Hayley magának választotta ezt a nevet Taylor Swift új klipjébe (http://paramorehungary.com/?p=11170), és ezek szerint nem a Marvel-karakter miatt. 😀

Posted by Paramore Hungary on Monday, May 18, 2015

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?