Május 26-án jelenik meg Jon Foreman új szólóanyaga, melyen Taylor is közreműködött egy dal erejéig.

Taylor ismét megcsillogtatja dalszerzői tehetségét

Taylort nem először láthatjuk dalszerzői szerepben, hiszen már a zenekar korai szakaszában is közreműködött a Conspiracy és az Oh, Star megírásánál, a későbbiekben pedig részt vett a That’s What You Get, a Decode, az All I Wanted, a Feeling Sorry, a Misguided Ghosts, a Playing God, a Hello, Cold World, az In The Mourning, a Renegade és a Monster komponálásában is. Az negyedik lemezről pedig a Holiday című közjáték kivételével az összes dal az ő nevéhez is kötődik.

Bár kedvenceinktől egyelőre nem tudjuk, mikor hallhatunk új anyagot, Taylor a pihenést is kreatívan töltötte. Május 26-án jelenik meg Jon Foreman új szólóprodukciója, melyen az énekes tíz évig dolgozott, és amelyre egy Taylor közreműködésével készült szerzemény is felkerül majd. Az EP a The Wonderlands: Sunlight címet kapta, és 24 dal lesz rajta megtalálható, ugyanis a koncepció szerint mindegyik szám a nap egyik órájához köthető. A lemezre sokan írtak még nótákat Taylor mellett, többek között a Mutemath, a Foster The People és a Sleeping At Last bandák tagjai is.

Jon így nyilatkozott a munkálatokról:

Évek óta dolgoztam ezen az anyagon, minden lehetőséget megragadva. Bár ugyan szólólemezről van szó,  nem egyedül készítettem. Olyan partnerekkel működtem együtt, akikről tudtam, hogy nagyon tehetségesek. Írtam egy listát a barátaimról és példaképeimről, és közösen alkottunk. Elküldtem a számokat a srácoknak szanaszét az egész világban, ők pedig rádoboltak, gitároztak vagy éppen klarinétoztak, majd visszaküldték nekem.

Kíváncsian várjuk, hogyan szól majd egy nem paramore-os Taylor-zenemű.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?