Megjelent Hayley szereplésével az új Taylor Swift-klip

Taylor Swift új kisfilmje kétségtelenül az idei év eddigi legjobban várt zenei videója volt, tekintve azt, hogy érkezésének bejelentése óta naponta új és új A-listás sztárok szereplését jelentette be az énekesnő, amivel különböző, külön-külön is nagy rajongói táborok figyelmét hívta fel az érkező kislemezére és klipjére, így az valószínűleg nézettségi rekordokat is döntögetni fog.

A videó hajnalok hajnalán debütált magyar idő szerint a Las Vegasban tartott Billboard Music Awardson, ahol a Paramore is esélyes volt az Ain’t It Funnal a Legjobb rockdal kategóriában, ám Hozier elvitte előlük a díjat.

A Bad Blood már a YouTube-ra is felkerült azóta, ahol nem meglepő módon nagyrészt mindenki pozitív kommenteket hagy. Mi egy kicsit több hayley-s jelenetet vártunk, de az a pár másodperc, ami van, szerintünk nagy badass, még ha dublőrt is használtak.

A klipben felvonultatott sztárok teljes listája: Lily Aldridge, Zendaya, Gigi Hadid, Ellie Goulding, Hailee Steinfeld, Lena Dunham, Kendrick Lamar, Karlie Kloss, Serayah, Jessica Alba, Martha Hunt, Ellen Pompeo, Mariska Hargitay, Cara Delevingne, Cindy Crawford, Selena Gomez, illetve ugye Hayley Williams.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?