Hayley és Chad a New York-i Björk-kiállításon jártak

Márciusban ünnepelte 34. születésnapját Chad, Hayley pedig utószülinapi ajándékként elvitte őt a New York-i Björk-kiállításra. Az énekesnő az élményekről csak a minap számolt be Tumblr-oldalán:

Idén úgy döntöttem, valami egyedülállót adok Chadnek a szülinapjára, egy vissza nem térő lehetőséget. A szerelmednek néha ruhákat, emléktárgyakat ajándékozol… De ez egy élmény volt. Amikor hallottam, hogy csak rövid ideig lesz megtekinthető, tudtam, hogy látnia kell. Björk az egyik legkedvencebb énekesnője. Igazából ő áll a lista tetején. Szóval az, hogy vele mehettem és láthattam, ahogy átéli, ugyanolyan izgalmas volt, mint hogy én átélhettem.

Én nem szoktam ilyesmit posztolni, szinte soha, haha… De ez túl különleges volt, és Björk túl király ahhoz, hogy ne osszak meg néhány képet!

Nagyjából végigénekeltük a kiállítást (az első képen látszik is az arcomon, ahogy épp a Hyperballad című dalt énekelem).

Chad sok fotót csinált rólam a Björk-bábukkal, haha. Szuper egyforma magasnak lenni valakivel…. illetve valamivel.

Nekem a legjobban a hangszalagjairól készült fotók tetszettek. Úgy fest, neki és nekem ugyanazok az apró sérüléseink vannak hangilag. Az én szalagjaimnak is van egy hasonló kicsi polipja az egyik oldalon, és enyhén be szokott gyulladni, amikor megerőltetem. Nagyon felnézek Björkre – főleg énekesként –, és nagyon megnyugtató volt a saját szemeimmel látni, hogy nem én vagyok az egyetlen a szakmában, akinek nem tökéletesek a szalagjai!

Chad és én végignéztük az egész kiállítást, és szerintem mindkettőnkre a Black Lake Élmény volt a legnagyobb hatással. Valószínűleg nem fogom tudni egykönnyen elmagyarázni. Csinált egy videót a Black Lake egy módosított verziójához. Két képernyőn mutatják egyszerre, így egy-egy jelenetnek különböző részeit látod két szemszögből, miközben nagyon sok hang szól. Teljesen körülvesz, gyönyörű. A dal egyszerűen szívszorongató már önmagában is, de így, hogy látod közben, mit csinál a videón, még nagyobb hatást gyakorol rád. Nem fogok hazudni, totál elsírtam magam.

Ha nem vagy Björk-rajongó, nem tudom, mennyire tetszene a kiállítás… De ha az vagy, és a városban jársz némi szabadidővel, mindenképp nézd meg. Annyira eszméletlenül király.

Szóval köszönet Chadnek, hogy megszületett, és ennyire szereti az énekesnőt, ezzel átragasztva rám a rajongóságát. 🙂 Nagyon örülök, hogy együtt élhettük ezt át.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?