Nézd meg Hayley websorozatának legelső részét – feliratozva!

Nemrég írtuk, hogy Hayley saját websorozatot kapott a NYLON alapítóitól, így mostantól smink- és szépségtippeket, inspirációkat fog nyújtani azoknak, akik nem azért festik ki magukat, hogy „szociálisan elfogadottá” tegyék külsejüket – mint mondta.

Az énekesnő – aki természetesen igent mondott a POPULAR TV felkérésére – a széria minden epizódját otthonában forgatja, hogy a hangulatot még személyesebbé és oldottabbá varázsolja, így közvetlenebb legyen nézői felé is. Mint ígérték a Kiss Off-fal kapcsolatban, a részek igen rövidek, viszont annál humorosabbak lesznek. A legelső epizódban egy Hayley-t inspiráló filmből, az 1982-es Ladies and Gentlemen, The Fabulous Stainsből merítettek ihletet a make-up elkészítéséhez, melyet kedvencünk fodrásza, sminkese, egyben 10 éve legjobb barátja, Brian O’Connor vitt fel. A videót a cikk tetején tekinthetitek meg!

A sorozatot a Paramore Hungary feliratozza a magyar rajongók számára!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Less be a Good Dye Young kulisszái mögé – feliratos Kiss Off-videó!

Nyolc hónap kihagyás után Hayley új epizódot forgatott a Kiss Offhoz. Feliratozva!

Vélemény, hozzászólás?