Minisorozatot kapott a NYLON magazin alapítóitól Hayley, így hamarosan műsorvezetőként debütál.

Műsorvezetőként bizonyíthat Hayley

„Az antiszociális hálózat” – ez a szlogenje az újonnan induló Popular magazinnak, melynek két alapítója az a Marvin Scott Jarett és Jaclynn Jarett, akik annak idején a NYLON-t is elindították. A házaspár célja az új médiacéggel nem más, mint elérni a nők új generációját és olyan személyiségeket a lányok elé állítani, kiknek szava hiteles.

A digitális magazin – melyet a NYLON mellett a Teen Vogue egykori szerkesztői állítanak össze – írott és videós tartalommal is szolgál majd a 18-25 év közötti közönség számára, érintve olyan témákat, mint a divat, zene, sztárhírek, szépség, kultúra és utazás. Mint a videósorozatok kapcsán az már kiderült, a zenével foglalkozó, The Queue című műsort Miley Cyrus nővére, Hayley régi barátnője, Brandi Cyrus kapja, és míg a Runaway kulturális összeállítást, illetve a Denim Hunters divatvlogot Cailin Russo modell vezeti majd, addig kedvencünk a szépségcentrikus Kiss Off szériában bizonyíthatja, hogy műsorvezetőként is helytáll.

A Hollywood Reporter szerint a műsorok és cikkek rövidek, lendületesek és szellemesek lesznek, ezzel szem előtt tartva a mai igényeket — épp ezért megjelentetnek egy nyomtatott kiadványt is negyedévenként.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?