Nőnapi cikkben említette meg Hayley-t az Alter The Press!, mivel az énekesnőt napjaink egyik legjelentősebb női előadójának tartják.

Hayley napjaink egyik legjelentősebb női előadója

Március 8-án a nők előtt tiszteleg a világ, ennek alkalmából pedig az Alter the Press! összeszedte napjaink legjelentősebb női előadóit, listáját pedig rögtön Hayley-vel kezdte:

Hayley Williams a frontasszonya napjaink egyik legsikeresebb bandájának, és igen jól csinálja. Remek példakép olyan lányok számára, akik együttest szeretnének alapítani, mivel megmutatja: a nők lehetnek sikeresek anélkül is, hogy szexszimbólummá válnának művészek helyett. A Billboard is észrevette, hogy egyedisége és sikere utat tört a zeneiparban a lányok számára, így ő kapta a legelső Úttörő-díjat. Hayley kitaposott egy ösvényt a pop-rock szcénában a csajok által vezetett bandák számára, és ezt folytatja is tovább. Zenét alkotni a Paramore-ral pedig épp az, amit mindig tenni akartak, és nem az, amit elvárnak tőlük.

– írták röviden.

Itt nézheted meg a teljes listát.

A Twitteren Hayley is írt pár sort a mai napról:

Boldog nőnapot ❤️ a fiatal lányoknak is. Ti vagytok világunk jövőjének szuperhősnői.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?