Szülővárosa is büszke Hayley sikereire

Kedvenc bandánk Grammy-díjára és Hayley karrierjére szülővárosa, Merdian is büszke. Annyira, hogy a helyi hírekben egy kisebb összefoglalót is leadtak az énekesnő ott töltött éveiről, melyet alább magyar fordításban egészében is elolvashattok.


A kaland a West Lauderdale középsuliban kezdődik, ahol az igazgató, Kevin Cheatham egy évkönyvet lapozgatva ismert névre bukkan: a Paramore Hayley Williamsére. Sok tanárt büszkeséggel tölt el, hogy tanulóik az álmaiknak élnek, azoknak pedig, akik termében egykoron a kicsit Hayley is ült, különös a visszaemlékezés.

tumblr_njk8a0iIPq1qaj9iwo3_1280

Társai mind tudták, mennyire tehetséges, már egészen pici korukban. Amikor indult a sulis Ki mit tud?-okon, egyértelmű volt, hogy nyerni fog, hiszen annyira tehetséges. Szerintem azonban senki nem képzelte volna, hogy ekkora sztár lesz belőle. Eszméletlen belegondolni, hogy valaki, aki ennyire híres lett, itt mászkált ezen falak között. Furcsa és ugyanakkor nem mindennapi olyasvalakit ismerni, aki ilyen messzire jutott.

– mondja az énekesnő hetedikes angoltanárja, Kristy Wooldridge.

tumblr_njk8a0iIPq1qaj9iwo4_1280

Nagyon egyedi volt a hangja már akkoriban is. Széles hangterjedelemben tudta megszólaltatni a hangját, és bár egy felvételén se hallottam azóta, de képes az úgynevezett síp típusú hangon énekelni, ahogy Mariah Carey is. Annyira szürreális, hogy egy ilyen fiatal hölgy a mi városunkból ténylegesen megnyert egy Grammyt!

– tette hozzá az iskola énektanára, Twyla Hurst.

Egy évtized elteltével Hayley már nem él Meridianben, hiszen a Paramore énekesnőjeként járja a világot. A zenekar megalakulása óta számos díjat nyertek, és most vasárnap történelmet is írtak, hiszen 1999 óta nem kapott női előadó arany gramofont. Az iskola pedagógusai büszkén vallják: Hayley példakép az összes tanulónak, hiszen megmutatta, hogyan kell követni az álmaikat. 1988-ban született Meridianben, és bár apukája még mindig itt él, ő 2002-ben, 14 évesen anyukájával együtt Nashville-be költözött. A Paramore három évvel később adta ki első lemezét, Grammy-díjat pedig most nyertek először.

Forrás: Meridian helyi tévécsatornája

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?