Tweetekben közölte a firkászokkal a Paramore igazi céljait.

Hayley Williams helyretette az újságírókat

Újságírók, mondhattok a Paramore-ról azt, amit csak akartok… Hogy nem „illeszkedünk be”, vagy bármi, de SOHA ne merjétek azt mondani, hogy minket a pénz motivál. Ismerjetek meg minket. Egyrészről, a Paramore a munkánkká vált. Köszönöm, Istenem, mert másban nem is jeleskedek igazán, de a Paramore MÉG MINDIG hármunk önkifejezésének egyvelege. A turnéink ezt tükrözik is. A #WritingTheFuture egy módja annak, hogy a hardcore rajongóinkat felkarolva újra apróbb helyeken adjunk koncerteket. Noha ez kissé papucs dolognak hangzik, attól még ugyanúgy a self-titled életet éljük. Bárhogy is, picsoghattok a zenénkkel kapcsolatban, de ne sértsétek meg az erkölcseinket.

– borult ki egy cikkre az énekesnő, akit ennél csak az bosszant fel jobban, ha a Paramore-t úgy azonosítják, mint Hayley Williams és két random srác a háta mögött.

Update:

Közben megtaláltuk a cikket, melynek címe: A Paramore-nak egy baja van, a neve pedig Hayley Williams.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?