Példaképként tartják számon nőként elért sikerei és útmutatásai miatt.

Hayley kapja a legelső Úttörő-díjat a Billboard Women in Music Awardson

Kedvenc énekesnőnk kapja a legelső Úttörő-díjat az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Billboard Women in Music-gálán. Hayley az eddig bejelentett díjazottak – Taylor Swift, Ariana Grande és Idina Menzel – sorához csatlakozik a december 12-ei, New York Cityben tartandó eseményen.

Taylor Swift (újra) az Év nője címet kapja, Ariana Grandét a Feltörekvő csillag kategóriában tüntetik ki, Idina Menzelt pedig a díjátadó történetének legelső az Év áttörése-díjával honorálják majd. A Hayley-nek ítélt Úttörő-díjat egy olyan kiemelkedő női művész kapja, aki az egyezményes szabályokkal szakítva egyéni nyomot hagy a zenében és utat mutat más tehetségek számára.

Emlékszem azokra az időkre, amikor még kinevettek azért, mert máshogy csináltam dolgokat. Most pedig díjat kapok érte? Ez egy kicsit sok. Annyira izgatott vagyok! Vannak olyan nők ebben a szakmában, akik teljesen lerombolták a falakat, hogy én és a hozzám hasonlók jöhessünk, és azt csinálhassuk, amiben hiszünk. Én is ilyen akarok lenni a jövőben, még ha csak egy lánynak is. Alig várom az estét a jövő hónapban, hogy lepacsizhassak néhány zenebéli nővéremmel.

– mondta Hayley.

A Paramore-ral Hayley négy alkalommal került fel a Billboard 200-as listájára, legutóbb éppen legújabb albumukkal, ami az első No. 1 helyezésüket jelentette még 2013 áprilisában. Ám a Hot 100-as lista (a Billboard első számú mainstream kislemezlistája) Top 10-es élbolyába is sikerült bejutniuk az Ain’t It Funnal, ami egészen a 10. helyig kúszott májusban. Mint tudjuk, ezenkívül B.o.B 2010-es Airplanes című slágerében, valamint Zedd 2014-es kislemezdalában, a Stay the Nightban is közreműködött.

Az olyan úttörőket, mint Hayley, izgalmas követni, hiszen mindig kockáztatnak, így idén örömmel díjazzuk a kreativitását és sikereit. Jó néhány éven át figyeltük a fejlődését és felemelkedését a listákon, szólóelőadóként és frontasszonyként egyaránt, és alig várjuk, hogy láthassuk, mivel rukkol elő legközelebb.

– nyilatkozta Janice Min, a Billboardot és a Hollywood Reportert is magában foglaló Guggenheim Media’s Entertainment Group társelnöke és kreatív vezetője.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?