Megalakulásuk 10. évfordulója alkalmából vélhetően dokumentumfilmet készítenek.

Dokumentumfilmet készít a Paramore?

Már a Self-Titled turné alatt hallhattunk olyanokat, hogy koncert DVD-vel jönne a banda, de abból nem lett semmi sajnos azóta se. Később viszont hivatalosan jelentették be, hogy a Parahoy!-on rögzített anyagokat elérhetővé teszik majd, de még nem tudják, milyen formában. Az elmúlt hetekben pedig egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint a megalakulásának idén 10. évfordulóját ünneplő Paramore dokumentumfilmmel rukkol elő.

Érintett személyek, illetve a MonumenTouron meginterjúvolt rajongók 100%-os biztossággal állítják ezt, és még árulkodó jel lehet az is, hogy Hayley nemrég egy magára erősített kamerával lépett színpadra. Mint ahogy azt ő is többször elmondta, néhány fellépésüket rögzítették, így a várható dokumentumfilmben a negyedik album felvételének munkálatai mellett a Parahoy!-ról és a Fall Out Boyjal való közös turnéról is láthatunk majd jeleneteket. A kiadó egyelőre még nem erősítette meg a híreszteléseket.

Hayley a phoenixi show alatt erősítette magára a kamerát
Hayley a phoenixi show alatt erősítette magára a kamerát

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?