Inspiráló, motiváló idézeteket szedtünk össze Hayley-től.

10 elgondolkodtató idézet Hayley Williamstől

Hayley, Taylor és Jeremy nem kapják kézhez dalszövegeiket, hanem 13-15 éves koruk óta maguk írják azokat. Szinte mindenki azonosulni tud a tartalmukkal, hiszen mondanivalóval bírnak és az életről szólnak, nem pedig a drogokról, a szexről és a pénzről, de még csak nem is a szerelemről folyamatosan. Összeszedtünk pár inspiráló, motiváló és elgondolkodtató mondatot, amik bár nem dalszövegidézetek, de az énekesnő száját hagyták el az évek során. Íme, a kedvenceink:

Hiszek abban, hogy a zene egy olyan hely, ahová mindannyian menekülhetünk. Nem érdekel, ki vagy, hol születtél, mit teszel az életeddel. A zenébe mindenki menekülhet, és egyenlő lehet.

A „más” emberek általában azok, akik változást hoznak a világba.

Mikor látom az embereket, elképzelem, mi várja őket otthon, milyen problémákkal küzdenek meg, és tudom, hogy egy koncert erejéig megszabadíthattuk őket a gondoktól. Ez motivál.

Egyedi akarsz lenni? Légy önmagad.

Ma szükségem volt a zenére, és mint mindig, itt volt nekem.

A zene bizonyíték, hogy a gyönyör több holmi külsőségeknél.

Minden nap támogasd a zenét, mert nincs olyan nap, mikor a zene ne lenne itt számodra.

Ez a kulcsa az egész univerzumnak. Tudod, mi ez? Ez nem egy mikrofon, ez itt a hangod. Ez a dolog csak felerősíti azt. Ne félj használni a hangod, hiszen mikrofon nélkül is van. Használd, és ne hagyd, hogy mások elhallgattassanak és azt mondják, nincs szavad.

Nem izgat, ha a világ, vagy valaki benne megpróbál eltaposni, mert tudom, hogy a legvégén ők lesznek azok, akik belefáradnak az ellenem folytatott harcba, hogy visszatartsanak.

Szomorú, ha a barátok ellenségekké lesznek, de ami még rosszabb, ha idegenekké válnak.

diana-levine-hayley-williams-paramore-5

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?