Egészségügyi problémákra hivatkozva mondták le a koncerteket.

Így magyarázta Hayley a lefújt fellépéseket

A lábaival való problémák mellett komoly egészségügyi gondjai is vannak Hayley-nek, aki így írt a két lefújt fellépéssel kapcsolatban a paramore.net-en:

Az ágyamból írok, hogy elmeséljem nektek: az orvosom és az énektanárom azt mondták, ma sem játszhatok. Légúti fertőzésem van, és… valami olyasmi, amit „kimerültségnek” hívnak. Ha.

Kis levelem szavai ki sem fejezhetik a csalódottságom, szomorúságom és őrültségem (a levelet valószínűleg a kortizon és az antibiotikumok miatt írom… uhh).

Corpus Christi, azóta ti jártok az eszemben, mióta délután felébredtem, és Dallas, az este hátralévő részében rátok fogok majd gondolni. Utálok lemondani valamit. Egy vereséget bevallani kemény dolog egy ilyen csaj számára.

Bárhogyan is, köszönöm, hogy igyekeztek megérteni. Nyilván érthető a csalódottság részetekről. Hálás vagyok a sok jókívánságért és a sok szeretetért, amit az interneten kaptam. Külön köszönet a Fall Out Boy-tábornak is, hogy kisegítettek minket a megtoldott setlistjükkel tegnap este. Imádunk velük és a csapatukkal lógni.

Ami a turné hátralévő részét illeti: még nem ért véget. Az orvosom azt mondja, holnap – és természetesen a következő show előtt – már jobban leszek.

Texas, a fiúk és én visszatérünk, olyan hamar, ahogy csak tudunk.

Ha imádkoztok, mondjatok egy imát értem. Ökölkoci, ha nem.

Szeretettel,
Hayley

Jobbulást!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?