Értékes nyeremények várnak gazdára, a játékot pedig ezúttal nem korlátozták az amerikai rajongókra!

Klipversenyt hirdetett a Paramore – te is nyerhetsz!

A YouTube-ra, az Instagramra és a Vine-ra feltöltött videókkal lehet jelentkezni arra a klipversenyre, amit a Paramore pár órája hirdetett meg. A játékot kivételesen nem korlátozták le a tengerentúli fanatikusokra, így mindenki nevezhet, ám fontos tudni, hogy a győztes utazási költségeit sajnos nem állják.

A szavazás két részből áll. Először a rajongók adhatják le voksaikat az #aintitfunEB hashtaggel jelzett kisfilmekre, a legjobb húsz közül pedig a banda választ nyertest.

A nyeremények:

  1. Meet and greet Jeremyvel
  2. Jegy a MonumenTour bármely állomására
  3. Jeremy által aláírt basszusgitár és hozzá tartozó felszerelés
  4. Zenei csomag (ami nem tudunk, mit takar)

Az együttesnek egyébként több játéka volt/van a Fall Out Boyjal való közös turnéja során. Egy szerencsés rajongó például szén-dioxid-kibocsátásmentesen utazhat a turné egyik helyszínére, ahol közös programokon vehet részt a zenekarokkal, illetve minden show alatt ketten koncertfotóssá válhatnak egy rövid időre, ha megtalálják a merchandise pultnál azt a két eldobható fényképezőgépet, melyekben tekercs is van!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?