A Kerrang! magazin összeállított egy listát napjaink 50 legnagyobb rocksztárjáról, a felsoroláson pedig Hayley is helyet kapott.

Hayley-t az 50 legnagyobb rocksztár közt tartják számon

A Kerrang! magazin összeállított egy listát napjaink 50 legnagyobb rocksztárjáról, a felsoroláson pedig Hayley is helyet kapott.

Az eszméletlenül hatalmas Miss Williams a tavalyi 17. helyről idén a 32.-re csúszott vissza, és talán azért, mert mostanában nem járt felénk. Persze, itt volt a hihetetlen arénakoncertjük, de nem olyan volt, mintha a Parahoy!-t hozták volna el az Egyesült Királyságba (ami tökéletes lett volna a Mersey folyón). A petíciónkra se érkezett visszajelzés, melyben azt kértük, hogy a Fall Out Boyjal közös amerikai turnéjukat, a Monumentourt hozzák át ide. A Paramore tavalyi angliai koncertsorozata (és a Zedd-del készített Stay The Night) mégis azt sugallja, hogy Hayley még mindig ugyanolyan király. Nem lesz még ennél is menőbb, amikor bebizonyítja, hogy a Reading and Leeds fesztivál headlinereként is megállja a helyét? (De.)

– írják.

A listán többek között helyet kapott még Gerard Way (50.) a nemrég feloszlott My Chemical Romance-ből, Jenna McDougall (34.) a Tonight Alive-ból és a 30 Second To Mars Jared Letója (33.) is. Hayley előtt olyanok végeztek, mint Billie Joe Armstrong (21. – Green Day),  Taylor Momsen (20. – The Pretty Reckless) és Josh Franceschi (14. – You Me At Six). Az első helyet idén a Motörhead Lemmyje szerezte meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?