Főoldal / Cikkek és interjúfordítások / 12 dolog, amit eddig nem tudhattál a Paramore-ról

12 dolog, amit eddig nem tudhattál a Paramore-ról

1. Legelső koncertjük 2004. május 2-án volt a nashville-i The End rockzenei barlangban, ahol a Copeland előzenekaraként léptek fel. Elmondásuk szerint akkoriban az volt az egyik kedvenc bandájuk. A helyre igazából 18 éves kor alatt be sem lehetett volna lépni, a show után kizavarták őket.

2. Hayley-t 14 évesen szerződtették le az Atlantic Recordshoz, hogy popsztárt csináljanak belőle. Azután szerződtek le Paramore-ként a Fueled By Ramenhez, miután a kiadó alapítója, John Janick látta őket élőben játszani… mindössze egyszer!

3. Zac 12 éves kora óta turnézott a zenekarral, és még csak nyolcadikos volt, mikor leszerződtek. El szeretett volna dicsekedni a történtekkel egy iskolai beadandóban, amiben valós élményekről kellett írni, de a tanár rossz jegyet adott rá, mert nem hitte el a sztorit. Zac a következő héten kiiratkozott a suliból.

4. Zac, Josh és Hayley online végezték el a gimit, mivel folyamatosan turnéztak.

5. Bár Taylor hivatalosan csak 2009-től tag, már a kezdetektől folyamatosan segített az együttesnek. Az első dal, amit megírtak Hayley-vel, az 2003-ban az Oh, Star volt.

6. Hayley a Fences dalszövegét az érettségi vizsgán írta, ez pedig megmagyarázza az első verzét.

7. Jeremy 5 húros basszusgitáron szokott játszani. A banda megalapítása előtt ő és Hayley a The Factoryben zenéltek, funkdalokat dolgoztak fel.

8. Josh a turnébuszon töltött hosszú utazásokat általában mindig karikatúrák rajzolásával töltötte.

9. Hayley első nőként csatlakozott Kurt Cobain, Slash és Ozzy Osbourne mellé a Guitar Hero játszható karakterei közé. Az Emergency klipjében látott ruháját pedig kiállították a Rock and Roll Hall of Fame-ben.

l_9b497c54a197c8c4476d4369eaa24f74

10. Hayley tiniként Brett Manningtől vett énekleckéket, aki olyanokat is tanított, mint Taylor Swift, Miley Cyrus és Keith Urban.

11. Közreműködtek Timbaland Shock Value II című albumának készítése közben, ám végül a szerzemény nem került fel a lemezre.

12. A zenekar összes tagjának van (legálisan tartott) fegyvere.

clipboard0-horz2

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Így még biztos nem hallottad a Hard Timest!

A dal lecsupaszított változatában Hayley stúdióvokáljait hallhatod.