Rövid beszámolóban hozza el a luxushajóút legemlékezetesebb pillanatait a Billboard.

A Billboard elhozza a Parahoy! tíz legjobb pillanatát

Bár a Paramore első luxushajókázása már több mint egy hete véget ért, még mindig rengetegen beszélnek róla. Az egymás után előkerülő fényképek és videók mellett folyamatosan jelennek meg beszámolók is azok számára, akik nem tudtak részt venni a kalandon. Ezekből gyűjtötte össze a Billboard a legjobb tíz pillanatot. Olvassátok el a cikkük fordítását:

1. Rég nem hallott Paramore-dalok

A Paramore pontosan tudta, mi a dolga egy első alkalommal megrendezett hajóút vendéglátójaként. A srácok két koncertet is adtak a Norvég Gyöngy fedélzetén, és egyik sem volt átlagos: a jól ismert számok mellett olyan rég nem hallottak is felcsendültek, mint a legelső albumukon szereplő Franklin, Never Let This Go és Conspiracy, illetve a sokak által kért All I Wanted – igaz, utóbbi csak instrumentális verzióban.

2. Tegan & Sara

Bár az utat a Paramore szervezte, a Tegan & Sara formáció rajongói is szép számmal jelen voltak – egy fanatikus pólóján például az állt: „Ez akár a Sarahoy hajóút is lehetne”. A kanadai ikerpár három alkalommal lépett fel, ezen kívül rengeteg időt töltöttek a kaszinóban, de az utasok találkozhattak velük Get Along című dokumentumfilmjük vetítésén is.

3. Sztárvendégek a fedélzeten

Igaz, a Paramore tagjait és hozzátartozóit nem igazán lehetett látni az előre megszervezett programokon kívül, a többi sztárvendég felszabadultan mászkált a hajón. A New Found Glory-s srácokat legtöbbször a büfé környékén látták – egyik koncertjük alatt be is vallották, hogy nagyon ízlett nekik az ott felszolgált fagyi –, a Bad Rabbits tagjai, valamint Tegan és Sara a kaszinóban múlatták az időt, a mewithoutYou-ba pedig nagyjából bárhol bele lehetett botlani.

4. mewithoutYou

Hayley kedvenc együttese is részt vett a Parahoy!-on, ami kellemes meglepetést okozott az utasoknak. A philadelphiai banda szintén két koncertet adott az út során, az első végén pedig énekesnőnk is csatlakozott hozzájuk egy dal erejéig.

5. Szivárványszakáll legendája

A hajóút első koncertjén Hayley két dal között hirtelen felkiáltott:

„Nézzétek, annak a pasinak szivárványszínű szakálla van!”

Attól a pillanattól kezdve az illető Szivárványszakáll néven vált ismertté a hajón, a második napon pedig megnyerte a Jeremy és Doug Benson által vezetett hasasugró versenyt is. Miközben a közönség Szivárványszakáll nevét skandálta, a humorista megjegyezte: a pasi gyakorlatilag uralja a hajót.

cats5

6. Megálló a Bahamákon

A Norvég Gyöngy a harmadik nap reggelén érkezett meg a Great Stirrup Cay-re, ami a hajóutat szervező cég saját szigete a Bahamákon. Erre a napra csak egyetlen programot szerveztek, a Bad Rabbits által vezényelt pohárforgató versenyt, a maradék időt pedig strandolással tölthették a résztvevők, egészen a Paramore aznap esti koncertjéig.

7. Pop-punk pogo a New Found Gloryval

Hayley barátjának, Chad Gilbertnek az együttese három koncertet adott a Norvég Gyöngy fedélzetén, legismertebb dalaik mellett pedig filmzene-feldolgozásokat is játszottak. A fellépések érdekessége az volt, hogy a banda most először játszott ebben a felállásban, ugyanis decemberben váltak meg gitárosuktól, Steve Kleintől.

8. Interjú Tegannel és Sarával

A formáció 1998 óta áll fenn, azóta pedig a legjobb interjúalanyok hírében állnak. A velük való beszélgetést a hajó legfelső fedélzetén tartották, így a napsütés és az óceán látványa még élvezhetőbbé tette azt. Az ikrek beszéltek többek között a Paramore-ral közös rajongóikról, és arról, hogyan tervezik a folytatást legutóbbi albumuk, a Heartthrob után.

9. DJ Jeremy Davis

A Parahoy! harmadik napjának éjjelén a Paramore basszusgitárosa átvette az irányítást a DJ-pult fölött, hogy éjféltől hajnali kettőig próbálja táncra bírni a többségben rocker közönséget. A buli olyan ismert előadók számaival kezdődött, mint az EDM vagy a Daft Punk, de Jeremy hiphop iránti szeretetére is fény derült. Egy idő után Hayley is csatlakozott hozzá a színpadon, hogy Aaron Weisszel, a mewithoutYou énekesével táncoljon.

10. Doug Benson

A humorista szolgáltatta a poénokat a hajóút során, hiszen saját fellépésén kívül ő volt a hasasugró verseny vezetője Jeremy mellett. Az általa elmesélt történetek közül a legemlékezetesebb talán az volt, ami arról az emberről szólt, akit egy életre kitiltottak a Norvég Gyöngyről, mert a bahamai szigethez közeledve leugrott a hajóról és megpróbált a partra úszni.

Forrás: billboard.com

A hajón készült videókat és koncertfelvételeket itt találod.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?