Főoldal / Cikkek és interjúfordítások / Hayley Chad exfeleségének üzenget?

Hayley Chad exfeleségének üzenget?

Miután Hayley és az együttes exgitárosa, Josh Farro szakítottak, az énekesnő összejött a New Found Glory Chad Gilbertjével. Kevesen tudják, de mikor járni kezdtek, a zenész még Sherri DuPree, az Eisley énekesnőjének férje volt. A pár tíz hónapnyi házasság után elvált, amint a feleség tudomást szerzett kettejük viszonyáról. Chad és Hayley kapcsolata hivatalosan csak ez után, 2008-ban kezdődött.

Sherri több dalában is írt a történtekről, legtöbbször sajnálatát fejezte ki, és figyelmeztette énekesnőnket, hogy ő is pórul fog járni. Ám nem ő volt az egyetlen, akit megihlettek az események: édesanyja egy blogbejegyzésben kelt lánya védelmére az agresszív rajongókkal szemben, és Chad szólóprojektjében is szerepel egy dal, amit volt feleségéről írt.

Habár Hayley eddig nem foglalkozott a témával nyilvánosan, a jelek arra utalnak, hogy a negyedik albumon szereplő Grow Up dalszövegével az Eisley Sad című számára válaszol. Az utóbbi dalszövege így hangzik magyarul:

„Az istenért se tudod eldönteni, mit akarsz
Miért nem mész inkább?
Ő rád vár
Szomorú
Szomorú vagyok
Szomorú vagyok miattad
Egyedül maradsz, összetörve
Vérző szívvel, mikor majd nem jön haza
Ó, édes, én azt mondom, gondold át jól”

cats6 (1)

A fanok szerint Hayley a következő sorokkal reagálhatott:

És hölgyem, nem kell a szánalom / Ne szomorkodjon miattam / Szerelmes vagyok, és egy dalt éneklek / Talán mindketten az álmainkat éljük?

Az internet természetesen tele van ehhez hasonló pletykákkal, a Paramore-rajongók egy csoportja pedig előszeretettel vádolja Sherrit azzal, hogy másolni próbálja exférje új barátnőjének stílusát, habár kettejük közt nincs sok hasonlóság. Bár az igazság valószínűleg sosem fog kiderülni a dologról, Hayley a következőt nyilatkozta a Grow Upról az MTV Newsnak:

Volt egy gondolat a fejemben azokról az emberekről, akiknek tényleg fel kéne már nőniük, és nyitottabbnak lenniük a világra. Nőként mindig úgy csináltam a dolgaimat, ahogy nekem tetszettek, ezért sok negatív visszajelzést kaptam. Szerintem nagyon fontos, hogy szeressük önmagunkat. Mármint, erre minden nap rá kell, hogy jöjjek, és bárki, aki azt mondja, nincsenek önértékelési problémái, az hazudik. A dal tényleg az önállósulásról szól, és arról, hogy megtanuljuk figyelmen kívül hagyni azokat, akik negatívan gondolkodnak, hogy rájuk nézzünk és azt mondjuk: »Nőj fel!«

Sherri 2009-ben egyébként újra férjhez ment, tavaly pedig életet adott első gyermekének is.

Írta: Annamária

Annamária
"Keep your feet on the ground When your head's in the clouds"

Ezt olvastad már?

Meglepő őszinteséggel vallott mély depressziójáról Hayley

Az énekesnő a Papernek írt bejegyzésében válásáról is mesélt.