Amerika egyik legnézettebb műsorában mutatják be legújabb kislemezüket a srácok. Nézd te is élőben az adást!

Az amerikai Voice fináléjában mutatja be legújabb kislemezét a Paramore

Tegnap jelentette be a Paramore, hogy lemondják az egyik Jingle Ball-os show-t, mivel az utolsó percben megszervezett The Voice-os fellépés miatt nem tudnak megjelenni az említett koncerten, de ígérték, kárpótolják majd a rajongókat.

A srácok Amerika egyik legnézettebb tehetségkutatójának fináléjában mutatják be élő adásban következő kislemezüket, az Ain’t It Funt, melynek újra leforgatott klipje januárban érkezik majd. A műsorban egyébként nemcsak ők, de Hayley egyik nagy kedvence, Lady Gaga is fellép, ami furcsa véletlen, hiszen épp nemrég kelt szárnyra az a pletyka, miszerint az együttes közös turnéra indul a művésznővel.

Magyar idő szerint hajnali 3-kor kezdődik az adás, az alábbi linkek egyikére kattintva pedig ti is élőben követhetitek majd az eseményeket.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?