Főoldal / Szavazz! / People’s Choice Awards: négy kategóriában is szavazhatunk a Paramore-ra

People’s Choice Awards: négy kategóriában is szavazhatunk a Paramore-ra

A srácok nemrég elvitték a legjobb rockbandának járó díjat a Teen Choice Awardsról, most pedig itt az esély, hogy még négy trófeát bezsebeljenek. Négy kategóriában voksolhatunk ugyanis rájuk a People’s Choice Awardson: Kedvenc banda, Kedvenc alternatív együttes, Kedvenc dal, Kedvenc album. Az első kettőnél adott a csapat neve mint választási lehetőség, ám az utóbbiaknál be kell pötyögnünk, hogy rájuk szeretnénk szavazni (Still Into You – Paramore és Paramore – Paramore). Ezen a linken lehet szorgoskodni a voksokkal.

cats6

A zenekar egyébként október 29-én Queen Latifah show-jában, november 8-án pedig a Good Morning Americában lép majd fel. Hayley a The Price Is Right játékműsorban is szerepelni fog. Mindháromhoz posztolunk majd linkeket, hogy hol tudjátok élőben nézni őket.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Két Teen Choice-díjra jelölték a Paramore-t

Augusztus közepén tartják az idei gálát, addig lehet a voksokat leadni.