Szörnyű gyermekkoráról mesélt egy régebbi interjúban az énekesnő.

Hayley: „Leszbikus ribinek tartottak”

Hayley szörnyű gyermekkoráról mesélt a Sugar magazin egy régebbi számában, ahol elmondta, milyen volt 16 évesen híressé válni, valamint szólt a borzalmas diákéveiről is.

Könnyű volt kezelni a hírnevet, hiszen ott voltak körülöttem a fiúk, de a sajtómegjelenések után sokszor kész roncs voltam azoktól a dolgoktól, amiknek elhordtak minket. Emlékszem, 16 éves voltam, mikor az első interjúk egyikén estünk át, és a srác pofátlanul megkérdezte, elvesztettem-e már a szüzességem!

– mesélte, majd kitért az iskolai bántalmazásokra is:

Hat hétig jártam egy iskolába, ahol rettentően boldogtalan voltam. A tanárok se szerettek. Az osztálytársaim kész szajhák voltak. Elhívtak bulizni, de én inkább távol tartottam magam tőlük, másnap pedig már azt pletykálták a suliban, hogy frigid lotyó vagyok, ráadásul leszbikus is. Zokogva rohantam haza anyához, sírtam neki, hogy egy utolsó vesztes vagyok, soha nem megyek vissza az iskolába. Látta, mennyire ki voltam borulva. Megértett, azt mondta, nem is kell visszamennem. […] Aztán talált nekem egy magániskolás megoldást. Nevetséges volt, kb. csak 75 ember járt ebbe a tanodába – mintha templomban lettünk volna. Zac és én itt találkoztunk először, kis pufók volt még. Olyan volt, mint egy mozifilm. Még csak 11 éves volt, odajött hozzám, azt mondta, »Hé, te vagy az új csaj! Van egy bandánk a tesómmal, csináltunk egy demót is!« – és ettől a naptól kezdve a megszállottjuk voltam addig, amíg egy évvel később már együtt játszottunk. Nem érdekelt az iskola. […] Anya eleinte ellenezte, de mindig jó gyerek voltam, a srácok se voltak rosszak. Szerintem úgy gondolta, meglátja, mi sül ki belőle, később pedig elkezdte megszeretni, mert látta, hogy imádom.

– emlékezett vissza 13-14 éves önmagára Hayley, aki jó tanácsként hozzátette: senki nem ér annyit, hogy tönkretegyük miatta a tinédzseréveinket.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Kiderült, miről szól a Paramore első dala

Az Instagramon mesélt a Conspiracy mondanivalójáról Hayley.

Vélemény, hozzászólás?