Debütált Hayley és Zedd Stay The Nightjának videoklipje

A Step Up 3D sztárja, Daniel Cloud Campos kotyogta ki a Twitteren, hogy ismét Hayley-vel dolgozik, ezúttal Zedd új kisfilmjén. A Now klipjének rendezője mást nem osztott meg a világgal, közreműködésről egyelőre akkor még nem volt szó, de sejteni lehetett, hogy az énekesnő valószínűleg a hangját adja majd a DJ egyik számához. A híreket augusztus utolsó napján erősítették meg hivatalosan is, majd szeptember negyedikén bemutatták az előzetest.

Tizedikén, a dalpremier után Hayley interjút adott a Radio.com-nak, ahol elárulta: akárcsak az osztatlan sikert arató Airplanes, a Stay The Night is úgy készült, hogy Zedd-del sosem találkoztak élőben, és a szám szerzésében – mely egyébként egy pár utolsó együtt töltött éjszakáját írja le – ő is besegített.

Amit igazán szeretek Hayley-ben – azon kívül, hogy egy hihetetlen nagy tehetség – az az, hogy rengeteg érzelmet tud belevinni a dolgokba. Rengeteg olyan előadó van, akik fogják a dalszöveget, feléneklik, és kész. Nem kapcsolódnak a számhoz. Hayley azok közé tartozik, akik beleélik magukat. Ő az egyik kedvenc előadóm, embertelen munka van a háta mögött.

– nyilatkozta Zedd, aki elárulta, szinte a kezdetektől rajong a Paramore-ért.

Maga a dal gyorsan bevette a zenei listákat, és bár az élre még nem tört, előkelő pozíciót foglalt el már megjelenése első napjaiban. A videoklip kulisszái mögé egyébként bármikor bekukkanthatunk, ugyanis a Rolling Stone közzétett egy kisfilmet, melyben a forgatásról láthatunk jeleneteket.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Pörgős kisfilmmel debütált a The News

Zúzós dallal és izgalmas klippel promózza tovább hatodik albumát a zenekar.

Vélemény, hozzászólás?