Megjelent Hayley Williams és Zedd slágergyanús dala

Három hete Daniel Cloud Campos, a Now klipjének rendezője eregette meg, hogy Hayley a kulisszák mögött settenkedett Zedd új klipjének forgatása közben. Először még csak pletyka volt, hogy az énekesnő együtt dolgozik Lady Gaga új korongjának producerével, de később a német származású DJ is megerősítette a hírt; bemutatták a kislemezborítót, és elárulták azt is, hogy az énekesnő dalszerzőként is részt vett a munkálatokban. Pár napja egy előzetest is publikáltak. Mint kiderült, Zedd már koncerteken is játssza a számot, mely a hónap közepén az újra kiadásra kerülő Clarity (a DJ előző albuma) deluxe változatán fog helyet kapni.

Érdekesség egyébként, hogy ez a szám is úgy készült, mint három éve a nagy sikerű Airplanes: a két zenész sosem találkozott egymással élőben, hiszen mindketten albumaikat népszerűsítik. Az egyetlen alkalom, mikor beszéltek, a stúdiózás előtt történt telefon. Zedd reménykedik abban, hogy a találka hamarosan összejön és egyszer élőben is előadhatják a dalt.

Ez nem azt jelenti, hogy teljesen ismeretlenek egymásnak. Zedd közel egy évtizede rajongója a Paramore-nak. Mikor végzett a Stay The Night dalszövegének megírásával, tudta, hogy Hayley lesz a legtökéletesebb a vokálok feléneklésére.

– olvashatjuk az MTV interjújában.

Volt egy megírt dalszöveg, és szükségünk volt egy énekesre. Ötleteltünk, kinek a hangja passzolna a számhoz, és arra jutottunk, hogy talán egy férfi énekelhetné fel a szöveget, de mivel ismertük Hayley hangját és munkásságát, tudtuk, hogy nála megfelelőbb személyt nem is találnánk. Sokkal szexibb és érdekesebb, ha őt halljuk. […] Amit igazán szeretek Hayley-ben – azon kívül, hogy egy hihetetlen nagy tehetség – az az, hogy rengeteg érzelmet tud belevinni a dolgokba. Rengeteg olyan előadó van, akik fogják a dalszöveget, feléneklik, és kész. Nem kapcsolódnak a számhoz. Hayley azok közé tartozik, akik beleélik magukat. Ő az egyik kedvenc előadóm, embertelen munka van a háta mögött.

– nyilatkozta Zedd, majd elárulta, hogy a klipen sem dolgoztak együtt, de állítja, legalább annyira ütős lesz a videó, mint a dal.

Nektek hogy tetszik a slágergyanús szerzemény?

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.

Vélemény, hozzászólás?