Jövőbeli terveikről és következő koncertsorozatukról mesélt a Billboardnak az énekesnő.

Hayley: „Mindennél nagyobb show jön!”

Hayley úgy véli, a zenekar készen áll egy igazi nagy durranásra, de legalábbis a nagy arénákra, mindezt az európai és az észak-amerikai önmagukról elnevezett koncertsorozaton.

Már jó ideje tervezzük ezt a turnét. Sok gondolkodást és erőfeszítést öltünk bele. Azt akarjuk, hogy a show megmutassa a régi rajongóknak, hová is juttattak minket, és azt is, az újabbak lássák, miből maradtak ki. Szóval nyilván nagyobb a produkció, nagyobb a színpad. Az a zenekar akarunk lenni, akik mindennél nagyobb show-t raknak össze. Így, 24 évesen újra felfedeztem Freddie Mercuryt, először gyerekként voltam odáig érte, a Wayne’s Worldben. Én is olyan előadást akarok, amiről az emberek folyton beszélnek, és igazán, nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy tényleg ilyen legyen. Nagy dolog ez a Paramore számára. Baromira izgatott vagyok miatta.

-mondta Hayley.

Az énekesnő azt is elújságolta, a turnén az is látszik majd, milyen megkönnyebbülten és diadalittasan érzik magukat, miután nemcsak, hogy túlélték a Farro testvérek kiválásából fakadó hitvesztésüket 2010-ben, de kiadták a Paramore című albumot is, amely végül olyan slágereket szült, mint a Now és a Still Into You.

iTunes fesztivál, London, Egyesült Királyság | 2013. szeptember 04.
iTunes fesztivál, London, Egyesült Királyság | 2013. szeptember 04.

Miközben az albumon dolgoztunk, kezdett visszajönni az önbizalmunk a zenével és az írással, sőt még a barátságunkkal kapcsolatban is, szóval igazán megkönnyebbültünk. Győzelemként éltük meg, amikor elkészült, és visszahallgattuk, aztán a rajongók elfogadták, támogatták és büszkék is voltak rá. Igazi áldás ez, és nagyon szórakoztató, de még mindig úgy érezzük, annyi dolog van, amit meg akarunk csinálni és amit meg kell csinálnunk. Úgy gondolom, az, hogy átvészeltük a nehéz időket, és elkészítettük ezt a lemezt, azt mutatja számunkra, hogy van jövőnk, és annyi jó, izgalmas lehetőség vár még ránk. Nyitottak vagyunk bármire, ami jöhet.

– folytatta.

Hayley állítása szerint már az új dalszövegeket írják Taylorral, sőt van még olyan anyaguk is, ami végül nem került fel a Paramore-ra, és esetleg újra dolgoznának rajta. Most azonban hosszú út vár rájuk: miután szeptember 4-én felléptek a londoni iTunes fesztiválon, a zenekar két Wembley arénás koncerttel zárja majd az európai utat a hónap végén, hogy aztán megkezdjék az észak-amerikai turnét október 15-én, Seattle-ben. Ausztrália és Új-Zéland januárban következik, a csapat utána pedig márciusban hajókázni megy a Parahoy!-ra, olyan előadók társaságában, mint a Tegan & Sara és a New Found Glory.

Az egyik felem el van ragadtatva, a másik pedig szörnyen rémült, de nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy ilyet is csinálunk, és úgy érzem, igazán király lehetőség ez arra, hogy sok rajongóval találkozzunk, együtt élvezzük a zenét. Rengeteg zenekar szokott hasonló hajóútra menni, és a legtöbbjük öregebb a Paramore-nál, tehát kifejezetten merész dologra vállalkozunk, de szerintem menő lesz. Ha pedig jól sikerül, nem kizárt, hogy újra és újra megcsináljuk majd.

– fejezte be izgatottan az interjút.

Forrás: billboard.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?