Rajongók által feltett kérdések alapján interjúvolta meg az együttest a The Irish Times.

Rajongók kérdései alapján interjúvolták meg Hayley-t

A The Irish Times a közelgő dublini koncert alkalmából készített egy rövidke interjút Hayley-vel, melyben három rajongó kérdését tették fel neki.

Selena Kane (27), Dublin: Én arra lennék kíváncsi, mi hatott a zenekarra, mi inspirálta ezt az új zenei irányzatot, mely merőben más, mint az előző album hangzása?

– Őszintén, leginkább az idő. Az előző album óta rengeteg mindent megéltünk. Csomó dolgon mentünk keresztül barátokként, ami megváltoztatta az ízlésünket és remélhetőleg a képességeinket is fejlesztette. Mindig jobbak akarunk lenni, ami a hangszereket és az írást illeti. Rám konkrétan a 80-as évek new wave zenéjének felfedezése hatott, és az ehhez kapcsolódó millió banda. Nagyon jó kis punk-rock és rockzenék.

Isobel Doyle (14), Co Wicklow: Amikor Jeremy ideiglenesen kilépett, az sok ihletet adott nektek az All We Know Is Fallinghoz. Most, hogy Zac és Josh távoztak, szól erről konkrétan valamelyik dal?

– Mondanám, hogy igen, de Jeremyről sokkal homályosabban beszéltünk annak idején. Semmiképp sem akartam egy szuper keserű vagy szuper részletes anyagot írni a zenekarról. Nem akartam a kiválásukról beszélni. Sok ember nem tud ehhez kapcsolódni, hiszen nem mindenki bandatag ezen a világon.
Azt az anyagot már megírtuk a Brand New Eyeson. Az a lemez az első pillanattól az utolsóig a Paramore-ról szól. Nem akartam ennek második részt. A magunkról elnevezett album nagy része hármunk életéről szól, hogy miken megyünk keresztül együtt és külön-külön.

Stacy-Lee Tormey (18), Dublin: Milyen egyedüli csajnak lenni a zenekarban?

– Vicces. Hiányoznak a barátnőim, bár nincs sok. Tényleg baromi nehéz barátkozni, amikor állandóan turnén vagy, szóval a srácok igazából már a bátyáimmá váltak mostanra. Együtt nőttünk fel, és ők a legjobb barátaim.

Forrás: irishtimes.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?