Hajózásra hív minket a Paramore!

Pár órája jelentette be az együttes, hogy lehetőséget ad nekünk, rajongóknak arra, hogy Miamiból a Bahamákra utazzunk velük egy négynapos hajóút keretein belül. A sztárfellépők listáját még homály fedi, de egy biztos: Tegan és Sara – a banda legjobb barátai – ott lesznek a PARAdicsomban!

Azok, akik még idejében lecsapnak a jegyekre, a többnapos luxushajókázás mellett két koncertet is végigtombolhatnak a fedélzeten a Paramore jóvoltából, és egy tucat másikat a többi fellépőtől. Ha ez még mindig nem elég, a közös programok és játékok (társasjáték, kérdezz-felelek) mellett dedikált fényképeket is kapnak a kaland végén az utazni vágyók. Sokak (de legfőképp a hamarosan apai örömök elé néző Jeremy) örömére a konyha is elképesztő finomságokkal várja 2014 márciusának hetedik napjától a fanatikusokat.

Az út ára 650 dollárnál (körülbelül 145 ezer magyar forintnál) kezdődik, ami valljuk be: a tűrhető kategóriát súrolja, ha figyelembe vesszük azt, hogy a luxus mellett a kedvenceink szórakoztatnak minket fél héten át. Képek a hajóról/hajóból ezen a linken.

A csapat egyébként néhány napja Conan O’Brien show-jában adta elő a Still Into You-t, ahol a közönség soraiban ülők kaptak 2-2 ingyenjegyet a hamarosan induló turnéra, melyet még a The Final Riot!-nél is hatalmasabbra ígérnek!

Több infó: parahoy.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?