Hayley Williams kifigurázta Selena Gomezt és Justin Biebert

Hayley nemrég fejtette ki nem éppen szép véleményét a mai fiatalsággal kapcsolatban, amit szíve szerint letagadna, később pedig, hogy bizonyítsa, vannak még jó emberek, ingyenjegyeket osztogatott a Madison Square Gardenben tartandó Paramore-koncertre. Pár napja arról adtunk hírt, hogy egy biztonsági őrrel került összetűzésbe, akit kiküldött a show-ról, miután csúnyán bánt vele, most pedig újra véleménynyilvánításáról hallhatunk.

Curitibában lépett fel a banda augusztus 2-án, mikor a That’s What You Get éneklése közben az énekesnő úgy döntött, belebújik Selena Gomez bőrébe és cicababaként kezd mozogni a színpadon. Nem telt el fér perc sem, Hayley máris felvette Sel exének, Justin Biebernek a stílusát, majd „gettós” módon kezdett el mutogatni és ugrabugrálni a közönség előtt.

A fellépésről természetesen felvétel is készült, a jelenet pedig 1.37-nél kezdődik a fenti videóban.

Pár napja készült a bandával egyébként egy interjú, amiben a rajongók kérdéseire válaszoltak a srácok. A beszélgetés során szóba került Justin, mikor a rajzfilmfigurákról faggatták az együttest. Taylor elárulta, hogy Aladdint mindig is irigyelte a repülőszőnyege miatt, Hayley pedig hozzátette, hogy a mesehősnek volt egy majma is – akárcsak Justinnak. Taylor ezt mindössze annyival reagálta le, hogy „inkább ne is beszéljünk róla.”

27283031

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?