Leköpött, majd kidobott egy biztonságit Hayley Williams

Július 30-án São Paulóban lépett fel a Paramore, ahol az Ignorance előadása alatt történt egy érdekes dolog. Egyelőre még nem tisztázódtak a brazíliai show alatt történtek, de Hayley tweetjei és Instagram-üzenetei arról árulkodnak, hogy egy biztonsági tiszteletlenül bánt vele, így ő – mint látható a fenti felvételen is — kiparancsolta a helyiségből az őrt, majd oda is köpött egyet.

A Twittert hamar körbejárta a hír, és az egyik rajongói oldal rá is kérdezett, mi történt pontosan, mire azt a választ kapta az énekesnőtől, hogy a biztonságinak gőze sem volt arról, hogyan is illik viselkedni a nőkkel.

– tweetelte, aztán hozzátette; ha egy rajongóval tette volna ezt az őr, ő ugyanígy cselekedett volna.

Hayley később az Instagramon is tett egy megjegyzést:

A biztonsági őr kigúnyolt, úgy bánt velem, mint egy cafat hússal, miközben a dolga az lett volna, hogy a közönséget figyelje és vigyázzon a rajongókra. Szóval igen, megérdemelte [hogy kiküldjem].

– olvasható a hozzászólásban.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?