Megérkezett a Paramore klipje az Anklebitershöz

Megérkezett a Paramore tizenhetedik klipje, melyet az Anklebitershöz készítettek! Miután bejelentették a videó érkezését, sokan azt hittük, ez a dal lesz a harmadik kislemez az új albumról, de a híreszteléseket maga Hayley cáfolta, mikor a Twitteren tudatta velünk, rajongókkal; egyelőre szó sincs új single-ről, csupán sokat jelent nekik a szám, így úgy gondolták, megérdemel egy klipet.

Mint tudjuk, az Anklebiters jellegzetesen az a dal, melynek előadása előtt a banda fanatikusokat hív fel maga mellé a közönségből, hogy együtt tomboljanak. Ez Magyarországon sem történt másképp, hiszen a szám rajta volt a Budapesten (is) játszott setlisten, tehát a hazai rajongók közül többen is felkerültek Hayley, Taylor és Jeremy mellé a színpadra.

Az Anklebiters a Paramore első olyan klipje, melyben semmilyen formában nem szerepelnek a tagok, hiszen animált, rajzolt figurákat láthatunk a párperces kisfilm képkockáin. Ez betudható annak is, hogy a zenekar folyamatosan turnézik, vagy annak, hogy szerettek volna újat mutatni. Érdekesség egyébként, hogy néhány hete debütált Hayley és a mewithoutYou közös dalának videója, mely hasonló képi világgal rendelkezik.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Pörgős kisfilmmel debütált a The News

Zúzós dallal és izgalmas klippel promózza tovább hatodik albumát a zenekar.

Vélemény, hozzászólás?